Team &BEEK
 

&BEEK bestaat uit ondernemende financiële experts met bijzondere drijfveren.

Deze mensen staan voor je klaar.

De mensen van &BEEK Ondernemende financieel experts die overlopen van ervaring. Een kleurrijke groep dromers & doeners. Echte mogelijkmakers. Barstensvol ambitie, net als de ondernemers voor wie we 24/7 klaarstaan. Wat de achtergrond ook is, wat we ook náást ons werk doen: dat is wat ons bindt.

Edwin Beekman

Edwin Beekman

CFO / Managing Partner

Ik ben ervan overtuigd dat iedere ondernemer recht heeft op een financieel directeur, óók de ondernemer die er nog niet aan toe is.

Edwin vindt dat de rol van een financieel directeur wordt onderschat. Het is een veelomvattende rol. Waken over financiën, administratieve procedures laten lopen, verantwoordelijk zijn voor zaken als ICT en HRM. Maar het allerbelangrijkste? Een financieel directeur is ook een medebestuurder, een strategisch meedenker die plannen toetst aan financiële risico’s en haalbaarheid. Die ook druk wegneemt en zorgt dat de ondernemer rust tussen de oren krijgt. Edwin doet dat zelf ook regelmatig, als hij zijn trompet oppakt om het hoofd even leeg te blazen.
Lees meer

06 48 46 88 91
edwin@beek.eu
Edwin Beekman
Niek Nieuwenbroek

Niek Nieuwenbroek

CFO / Managing Partner

Ik voed de ondernemer met opties en afwegingen, zodat die gemakkelijker keuzes kan maken in persoonlijke ontwikkeling of groei van de onderneming.

Niek vindt het geweldig om meerdere ondernemers te helpen, in verschillende markten. Hij bewondert mensen die met een idee een bedrijf beginnen en zich vol overgave in het avontuur storten. Als financieel geweten van de ondernemer zorgt Niek graag voor rust in dat avontuur. Door de financiën op orde te brengen én business vooruit te helpen, met bijvoorbeeld ondersteuning bij investeringsbeslissingen. Het avontuur zoekt Niek ook privé graag op. Hij wisselt hardlopen, snowboarden, crossfit en waterpolo af met het hoofdtrainerschap bij de voetbalclub van zijn zoons.
Lees meer

Barry Verbeek

Barry Verbeek

CFO / Managing Partner

Ik wil die vriend zijn die je belt als er in je (ondernemers)leven iets belangrijks speelt op financieel gebied.

Barry ziet ondernemers als de ruggengraat van de maatschappij. Ondernemen is volgens hem een ultiem samenspel van kapitaal, mens en technologie, een enorme potentie waar met de hulp van een financieel partner op niveau nog veel meer uit te halen is. Die partner is Barry maar al te graag, 24/7. Hij is pragmatisch, resultaatgericht, gestructureerd en zeer betrokken. Barry staat aan de zijlijn van ondernemingen en is in zijn spaarzame vrije tijd als grensrechter langs het voetbalveld te vinden. Naast vlaggen mag hij ook graag varen, hardlopen en lezen.
Lees meer

06 10 89 09 31
barry@beek.eu
Barry Verbeek
Rick Doekhi

Rick Doekhi

Multi-controller / Associate

Door goed te luisteren en hoofd- van bijzaken te scheiden, helpen we ondernemers verder groeien.

Rick komt graag in actie tijdens alle levensfasen van een onderneming. Hij spart, groeit mee met de ondernemer en blijft vanaf de zijlijn betrokken. Een echte businesspartner, op elk moment en op verschillende niveaus. Die goed luistert, hoofd- van bijzaken scheidt, scherpe vragen stelt en zo tot de kern van het probleem komt. Want alleen zo kun je gericht actie ondernemen, vindt hij. Die actie komt ook terug in het privéleven van Rick. Hij mag graag voetballen, snowboarden of hardlopen en een (actie)film kijken in de bioscoop. En... actie!
Lees meer

06 15 06 05 24
rick@beek.eu
Rick Doekhi
Brian van der Tang

Brian van der Tang

Junior Multi-controller / Associate

Ondernemers weten veel over hun eigen business. Dat betekent niet automatisch dat ze ook verstand hebben van financiën.

Brian is student Commerciële Economie. Ook van huis uit heeft hij veel meegekregen over ondernemerschap. Zijn beide ouders zijn ondernemer. Hij weet dat de meeste ondernemers veel verstand hebben van hun eigen business, maar niet automatisch ook van financiën. Met zijn kennis en creativiteit vult hij graag aan. Daarbij gelooft hij niet in lange verhalen, maar in zeggen waar het op staat. Ook al is dat niet altijd wat de ondernemer het liefste hoort. Werk en studie. Dat betekent spaarzame vrije tijd. Daarin mag Brian graag gamen, een serie kijken en uitgaan.
Lees meer

Renato Visentini

Renato Visentini

Multi-controller / Associate

Het geeft mij persoonlijke voldoening om voor ondernemers vraagstukken tot een goed einde te brengen.

Renato mag graag samen met de ondernemer bouwen. Door uitdagingen aan te pakken en te sparren. Bij voorkeur met een drankje of een hapje. Even snel een vraag om weer verder te kunnen? Ook geen probleem. Uit nieuwsgierigheid belt hij sowieso zo nu en dan zelf om te kijken of de ondernemer nog de juiste richting op gaat. Die betrokkenheid komt ook privé op tafel. Renato staat graag in de keuken of achter de barbecue om familie en vrienden in de watten te leggen. Hij kan ultiem genieten van een zelfgemaakte pasta, maar verbrandt ook genoeg calorieën. Tijdens een pittige mountainbiketocht door blubber of zand of op als hij met een waterski door de golven scheurt.
Lees meer

Arnold van der Kuur

Arnold van der Kuur

CFO / Associate

Ondernemers vormen de belangrijkste pijler in onze samenleving. Ze zorgen voor innovaties en vooruitgang.

Arnold helpt ondernemers bij het waarmaken van ambities. Met brede kennis, opgedane ervaring, maar vooral door verder te kijken dan financiën. Hij legt ook de link naar processen als ICT, HR, operations en commercie. En houdt ondertussen toch focus op de ondernemersdoelen. Koers houden doet hij ook bij zijn passie voor wielrennen. Hij heeft zelfs de klassiekers Paris-Roubaix en de Ronde van Vlaanderen mogen rijden. Over Vlaanderen gesproken: Arnold houdt van luxe en goed eten, maar kun je ‘s nachts wakker maken voor goed gebakken patat met een flinke klodder Vlaamse mayonaise.
Lees meer

Rick Grootscholten

Rick Grootscholten

CFO / Associate

Ondernemers starten met een visie, die regelmatig in een tunnelvisie verandert. Wij helpen ze weer op de rails.

Rick staat naast de ondernemer. Hij analyseert, berekent, praat, onderzoekt en adviseert achter de schermen. Om de visie waarmee de ondernemer ooit begon weer terug te krijgen. Om samen met focus aan het bedrijf te bouwen en de organisatie naar een nieuw level van ondernemen te brengen. Thuis mag hij ook graag bouwen naar hoge hoogten, en wel met technisch Lego. Work hard, live hard. Dat is echt waar Rick voor staat. Hij is altijd bereikbaar, maar wil ook volop genieten van het bourgondische leven. Mooi eten, mooie wijn, in gezelschap van zijn nog mooiere gezin.
Lees meer

Sedat Türk

Sedat Türk

Senior multi-controller / Associate

Ondernemen gaat gepaard met risico’s en verantwoordelijkheden. Maar brengt ook veel vrijheid en voldoening.

Sedat geeft inzicht in resultaten en voorspelt inkomsten en uitgaven. Maar hij leert de ondernemer het liefst door en door kennen. Als hij de interesses en ambities weet, kan hij ondernemers nóg beter de juiste kant opsturen. Is er een gedeelde passie? Dan onderneemt hij buiten werktijden graag iets leuks met de klant. Samen een voetbalwedstrijd kijken in een stadion, bijvoorbeeld. Sedat kijkt graag naar sport, maar werkt zich ook in het zweet tijdens crossfit of een rondje hardlopen. Naast een grote liefde voor motorrijden houdt hij ook van autosport. Zo nu en dan rijdt Sedat graag een rondje op het circuit.
Lees meer

06 48 98 22 91
sedat@beek.eu
Sedat Türk
Onno Meinema

Onno Meinema

CFO / Associate

Ik zeg niet alleen maar ‘ja’ en ‘amen’, maar stel ook kritische vragen en trap op de rem als dat nodig is.

Onno krijgt energie van bedrijven die veranderen en in beweging zijn. Hij deelt graag zijn kennis en ervaring. En neemt ondernemers mee in zijn enthousiasme om verbeteringen aan te brengen en mensen en organisaties te laten groeien. Om te zien wat er gebeurt en wat de invloed is op personen, komt hij het liefst op de werkvloer. Midden in de business leer je het meest. Zelf leert Onno elke dag ook nog bij. Ook buiten werktijd. Hij beoefent bas en gitaar in een vriendenband en probeert zijn golf-handicap te verlagen. Het maakt niet uit of het regent: hij geniet van de tijd in de buitenlucht en het verbeteren van zijn techniek.
Lees meer

06 55 81 65 99
onno@beek.eu
Onno Meinema
Joost Geleijns

Joost Geleijns

CFO / Associate

De experts van &BEEK versterken elkaar door een win-win-instelling. Geen verplichting, maar opereren vanuit een gezamenlijke kracht.

Joost gelooft sterk in de kracht van samen. Ondernemen is volgens hem geen soloactie, maar echt een gezamenlijk resultaat. Teamwork. Als CFO op belangrijke momenten is hij dan ook niet alleen van toegevoegde waarde en doorgrondt en optimaliseert hij processen, hij is echt nauw betrokken. Van begin tot eind. Alsof het zijn eigen onderneming is. Joost is een echte reddingsboei voor de ondernemer. Altijd te bereiken voor hulp en advies, hoe dan ook. Zelfs als hij op het water met zijn grote passie zeilen bezig is of in de winter de skipiste bedwingt.
Lees meer

Herman Bredewold

Herman Bredewold

CFO / Associate

Veel ondernemers raken door randzaken het oorspronkelijke doel van ondernemen kwijt. Een betrouwbare sparringpartner zorgt voor focus en brengt het plezier terug.

Herman weet uit ervaring dat de meeste ondernemers met een helder doel voor ogen een bedrijf starten. Maar dat door allerlei randzaken dat doel steeds meer naar de achtergrond verdwijnt. Als ondernemer heeft Herman zelf in de praktijk veel ervaring opgedaan op het financiële vlak. En weet hij als geen ander dat een sparringpartner weer voor focus zorgt. Voor hem dé oplossing. Die partner is hij maar al te graag voor anderen. Herman haalt het beste in organisaties en mensen naar boven. Of in zichzelf. Ook als hij op de racefiets de weg op gaat of een mooie Alpencol beklimt.
Lees meer

Ester Helena Oomens

Ester Helena Oomens

CFO / Associate

Ondernemers hebben vaak behoefte aan financiële informatie én een echte sparringpartner. Hiervoor is veelal geen fulltime inzet nodig, maar een ervaren, flexibel inzetbare CFO.

Ester is echt een bruggenbouwer in de financiële wereld. Ze brengt mensen bij elkaar en ondernemingen vooruit. Door in de financiële diepte te duiken, snel de behoefte boven water te halen, samen met de ondernemer prioriteiten te stellen en voor rust en overzicht te zorgen. Klaar voor de toekomst. Ester gaat ook in haar vrije tijd voor de winst, al kan ze prima tegen haar verlies. Ze doet graag aan yoga, mountainbike, golf, paardrijden en voetbal. En speelt fanatiek het spel 30 Seconds met vrienden.
Lees meer

Daniël Ruijsestein

Daniël Ruijsestein

CFO / Associate

Een flexibele CFO van &BEEK is ideaal voor organisaties die te groot zijn voor het servet en te klein voor het tafellaken.


Daniël brengt financiële expertise, maar moet van alles wat er zich binnen een onderneming afspeelt iets afweten. Op basis van cijfers en fysieke waarnemingen ziet hij waar winst te behalen is. Hij helpt bij het waarmaken van ambities, van verbeteren van de interne organisatie tot monitoren of de ondernemer nog op koers ligt. Meerdere ondernemers helpen per week geeft hem energie. Die doet hij ook graag op tijdens een partijtje waterpolo of een vakantie in Italië, het land van zijn favoriete eten en wijnen.

Lees meer

Peter van der Zanden

Peter van der Zanden

CFO / Associate

Door de juiste vragen te stellen, krijgen we de focus weer helder. Vervolgens bepalen we samen de route richting doel.

Peter kan zich met zijn ervaring als algemeen directeur goed verplaatsen in de ondernemer. Hij gaat pragmatisch, direct en doelgericht te werk. Problemen van nu lost hij op. En zijn kennis draagt hij over, zodat de onderneming er ook in de toekomst iets aan heeft. Peter zorgt voor helder zicht en ruimte in het hoofd van de ondernemer. Zodat die zich weer kan focussen op ondernemen en het zetten van de volgende stap. Zijn eigen hoofd leegmaken? Dat doet hij door te koken, lezen, golfen, wandelen op het strand of te hardlopen.
Lees meer

Didos van Dam

Didos van Dam

CFO / Associate

Ondernemen is een reis. Samen met de ondernemer formuleer ik strategische doelen en help ik bij de weg ernaartoe.

Didos is als trusted partner het oor voor de ondernemer. Hij hoort diens verhaal aan, daagt uit en helpt oplossen. Hij werkt graag vanuit verbinding. Als Didos met de ondernemer een interesse of passie deelt, maakt dat het werken leuker en gemakkelijker. En ervaart hij nóg sterker het gevoel samen naar één doel toe te werken. Ook met vrienden hanteert hij die tactiek. Elk jaar stellen ze gezamenlijk een fietsdoel. Zo trappen ze niet zomaar rond, maar trainen ze gemotiveerd en gericht en blijven ze fysiek fit en mentaal scherp.
Lees meer

06 24 94 83 77
didos@beek.eu
Didos van Dam
Patricia Galama - Jansen

Patricia Galama - Jansen

CFO / Associate

Het is belangrijk dat een financieel directeur er niet alleen is in goede tijden, maar ook als het even iets minder gaat.

Patricia deelt graag haar kennis en biedt ondersteuning bij complexe uitdagingen. Ze geeft inzicht in processen, resultaten, kansen en risico’s van de onderneming. En zorgt dat die risico’s te overzien blijven. Als goede sparringpartner is ze open, eerlijk en duidelijk, houdt ze oog voor belangen van stakeholders en wil ze de ondernemer de teugels steviger in handen laten houden. Zelf mag Patricia ook soms de teugels vasthouden. Het aanmoedigen van haar dochter bij de paardensport wisselt ze af met lezen, fietsen, wandelen, een hapje eten en alle mooie dingen in het leven.
Lees meer

Michiel Potter

Michiel Potter

CFO / Associate

Een CFO kijkt naar een onderneming vanuit verschillende invalshoeken, zoals financieel, commercieel en operationeel.

Michiel laat de ondernemer graag weer ondernemen. Door uitdagingen uit handen te nemen, maar ook te sparren en adviseren vanuit een ondernemende visie. Op een breder gebied dan alleen finance, zodat de ondernemer echt weloverwogen beslissingen neemt. Dat is het onderscheidende van een CFO, die kijkt vanuit verschillende disciplines naar een onderneming. Die open blik heeft Michiel ook richting de wereld. Hij mag graag verre reizen maken met zijn vrouw en zoon en steeds weer iets nieuws ontdekken.
Lees meer

Fred van Hezel

Fred van Hezel

CFO / Associate

Ik ben altijd beschikbaar om even te sparren. Dat versterkt de vertrouwensrelatie en verbreedt mijn betrokkenheid.

Fred is graag aanjager van verandering. Zo helpt hij ondernemers betere data uit de onderneming te halen en te switchen naar datagedreven werken. Vaak levert zijn werk nieuwe inzichten op. ‘Nooit gedacht dat we zo veel verspillen’ of ‘Ik dacht juist dat dit product ons veel oplevert’ zijn veelgehoorde uitspraken. Hij pluist de onderneming uit: zowel de interne operatie en strategie als de keten en externe ontwikkelingen. Wat niet verandert is de jaarlijkse wintersport: even het hoofd leeg maken door te genieten van besneeuwde bergen en de gezelligheid. Maar ook dan blijft hij bereikbaar voor zijn opdrachtgevers!
Lees meer

Taco van den Berg

Taco van den Berg

CFO / Associate

Een quick win is goed, maar als ondernemerscoach ga ik liever voor duurzaam resultaat.

Taco zorgt met zijn brede ondernemerservaring voor optimale bloei van bedrijven. Waarbij de elementen onderneming, medewerker en maatschappij in balans zijn. Ondernemen heeft volgens hem dan ook veel weg van een maaltijd bereiden. Met de juiste ingrediënten (medewerkers, producten/diensten), goede voorbereiding (aansturing/management) en een bevlogen en verbindende kok (ondernemer) zet je een geweldig gerecht (bloeiende onderneming) op tafel. Taco staat zelf ook graag in de keuken om samen met familie iets lekkers te bereiden.
Lees meer

Irma van Seeters

Irma van Seeters

CFO / Associate

“Niets mooiers dan op belangrijke momenten met advies bijdragen aan groei en succes van ondernemers.”

Irma waardeert het aanpassingsvermogen van ondernemers, de drive en strategische visie die ervoor zorgen dat ze relevant blijven. Met net zo veel bevlogenheid helpt ze bij het realiseren van continuïteit en het waarmaken van financiële doelstellingen. Ze wil samen met de ondernemer het beste bereiken, bij de dagelijkse business of op bijzondere momenten als overnames. Die wil om te winnen zien we ook terug als ze sport. In haar vrije tijd mag Irma graag een balletje slaan, op de tennisbaan of golfbaan.
Lees meer

Usha Sanchit

Usha Sanchit

CFO / Associate

“Een financieel directeur houdt balans tussen financiële en niet-financiële prestaties.”

Usha bouwt graag aan een vertrouwensrelatie met de ondernemer. Door haar meelevende en sensitieve houding stellen ondernemers zich open. En delen ze hun zorgen. Als de relatie er is en alle wensen en problemen duidelijk zijn, schakelt Usha over naar gestructureerd denken en logica. Ze beoordeelt feiten, verzamelt gegevens, overweegt opties en zet zaken in gang. Zo creëert ze waarde voor de onderneming en komt er balans tussen financiële en niet-financiële prestaties. Zelf komt Usha tot rust en in balans op de yogamat.
Lees meer

06 21 10 60 66
usha@beek.eu
Usha Sanchit
Erwin van Hattem

Erwin van Hattem

CFO / Associate

“Een financieel directeur is de steun en toeverlaat van de ondernemer. Voor alles wat die ook maar belangrijk vindt.”

Erwin vindt de gedrevenheid van ondernemers mooi. Hoe ze met lef, passie en doorzettingsvermogen staan en gaan voor hun bedrijf, product en personeel. Die drive heeft hij zelf ook als hij ambities van ondernemers helpt waarmaken. Dat begint met het vastleggen van waar het bedrijf staat, als vertrekpunt om te bekijken hoe hij waarde kan toevoegen. Een mentale ‘klik’. Een letterlijke foto maakt Erwin graag in zijn vrije tijd. Als hij op pad gaat om nieuwe dingen te ontdekken of van zijn familie geniet.
Lees meer

Richard de Kreij

Richard de Kreij

CFO / Associate

“Bij ondernemen hoort risico nemen, maar ook risicobeheersing. Ik help graag bij een gezond evenwicht daartussen.”

Richard komt er door goed te luisteren achter wat de uitdagingen zijn van een ondernemer. Hij communiceert direct en zonder poespas. En helpt met veel gevoel voor stakeholdermanagement, omdat er bij elke onderneming verschillende belanghebbenden zijn die ieder aandacht nodig hebben. Wat hij aan ondernemers waardeert is het feit dat ze nieuwe paden bewandelen en voor veel mensen werk verschaffen. Zelf gaat hij ook graag de paden op. Voordat hij zijn werkdag start heeft Richard in alle vroegte al hardgelopen.
Lees meer

Kom jij ons nog meer ondernemers helpen helpen?
Wij zoeken Multi-Controllers en CFO’s die toe zijn aan de volgende stap.

Jij &BEEK

Ben je een multidisciplinaire financiële duizendpoot op niveau? Heb je binnenkort of recent een financiële opleiding afgerond? Wil je jezelf op een leuke manier snel en breed door ontwikkelen? Mogelijk zelfs tot CFO? Sluit jij je graag aan bij dit ‘te’ gekke passievolle team?

Onze Multi-Controller is graag actief op het gebied van Financial- en Business Control. Een extraverte, proactieve enthousiasteling. Je ondersteunt de CFO’s en zij helpen jou. Coachen je om door te groeien. Bereiden je voor om uiteindelijk zelf CFO te worden. Ben je bereid om te klimmen? Dan bieden wij je een mooie carrière ladder.

Scroll naar boven